Jorche Soltema 

Primitivo del Salento

Stor intens duft af brombær og rosiner. Smagen er super kompleks med forholdsvis kraftig sødme i starten som efterhånden trækker i baggrunden og gør at vinen fremstår både blød og elegant. Lang eftersmag som langsomt viser vinens potentiale.

 

Kr.109,-

Leonus Sangiovese IGT Toscana

La Mannella

Kompleks og elegant sangiovese med intens duft og god dybde i eftersmagen. Masser af krydderier i både duft og smag.

 

Kr. 129,-

Brunello di Montalcino Reserva DOCG 2006 La Mannella

Brunello di Montalcino Reserva DOCG 2006
Fremstår en smule lukket, men med kæmpe potentiale. Komplekse fadtoner, intens frugt i både duft og smag med let taninbid afslutning. Har en flot sødme i eftersmagen som varer ved længe.

 

Kr. 529,-

  

Barolo Liste, Damilano

Denne enkeltmarks Barolo fra Liste viser en varmere og mere krydret stil end Lecinquevigne. Vinen har en stor duft og åbner sig langsomt i glasset, hvor den virkelig viser muskler. Vinen har et flot lagringspotentiale.

 

Kr. 550,-

Valpolicella Ripasso 2009

Campo Reale

 

Sødmefuld duft med sveske og rosin i baggrunden. Krydret og kompleks stil med tørrede frugt toner og let eucalyptus.

 

Kr. 159,- 

Primasol Primitivo 

fra Puglia i Syditalien

Dejlig rund, fyldig og kraftig med smag og duft af blommer og rosiner.

 

Kr.69,-

Valle dell’Acate - Bidis

Fadlagret Chardonnay og Insolia fra ståltanke, som  giver en fantastisk balance mellem friskhed, krydderier og fedme. Spændende blend med masser af kompleks frugt, solid fedme og flot elegance. Man fornemmer varmen og den intense stil og kombinationen med Insolia hiver virkelig vinen op.

 

Kr.209,-

Jorche Primitivo de Manduria

Dyrket på gamle vinstokke i meget jernholdig jord. Ekstrem koncentration af frugt og krydderier som lag på lag vælter frem. Druerne hænger ekstra længe på planten og svinder ind til nærmest rosiner.

 

Kr.159,-

Rosso di Montalcino DOC 2010

La Mannella

Lette animalske toner fra duften går igen i eftersmagen og giver et flot udtryk til vinen. Flot fadpræg i baggrunden som understøtter frugten. Let syre og tanin gør den oplagt til mad.

 

Kr. 159,-

  

Lablu Barbera d'Alba, Damilano

Krydret og varm duft og næsten sort i glasset. Fyldig og kompleks i smagen og virkelig flot kombination af power og elegance. Vinen slutter af med en let sødme.

 

Kr. 179,-

Barolo Cannubi, Damilano

Damilano Cannubi Barolo er på alle måder en stor klassiker. Intens og kompleks med nye facetter næsten hvert minut. En vin til meditation som næsten bør nydes alene, men som også klarer de fleste danske retter!

 

Kr. 650,-

  

Amarone 2008, Campo Reale

 16% uden det virker belastende for vinen. Superflot balance mellem power, sødme og krydderi. Seriøs Amarone til fornuftig pris.

 

Kr. 299,-

  

Roeno Matí - Spumante

Frisk ren stil med livlige bobler og indbydende duft af grønne æbler. Smagen er blød og afrundet med behagelig tørhed og elegant eftersmag. 

 

Kr.129,-

Jorche Primitivo DI Manduria Riserva

16% pakket ind i frugt, power og elegance. Intens og kompleks vin som rummer masser af nuancer. Super flot glas vin som på alle måder er stort.

 

Kr.209,-

Brunello di Montalcino DOCG 2007 La Mannella

 Kompleks frugt med flot understøttende fad. Animalske toner i duften som kun fremtræder meget let i smagen. Har en let sødme i afslutningen med flot tanin.

 

Kr. 359,-

  

Barolo - Lecinquevigne, Damilano

Stor duft med rustik karakter. Animalsk elegance i smagen med kompleks frugt og flot tannin. Eftersmagen har mange nuancer og vinen slutter ikke for tørt.

 

Kr. 319,-

  

Valpolicella Classico Superiore 2009, Campo Reale

 

Moden og blød frugt med flot elegance og krydret stil. Lang eftersmag af mørke bær med let fadsødme.

 

Kr. 135,-

 

Campo Reale Passito, dessertvin 0,75 l

Sødmefuld vin med lækker abrikos agtig stil med honning i eftersmagen. Elegant frisk og alligevel kompleks med let syre og medium sødme.

 

Kr. 179,-

  

Roeno Matí Rosé - Spumante

Cantina Roeno har her lavet en meget lækker og fræk spumante Rosé. Et oplagt glas velkomstvin til enhver festlig lejlighed. Vinen er ikke kun en rosés farve, men smager også af røde bær, idet der er en elegant duft og smag af jordbær og hindbær. Vinen er tør uden dog at være for tør! 
Vinen er produceret på druerne Corvina, Molinara, Rondinella der også er de 3 druer der typisk bruges i Amarone vin.

 

Kr.129,-

Ekstra Jomfru oliven olie - Jorch

Jorche Ekstra Jomfru oliven olie fra Puligen i det sydlige Italien. Flot lys farve. Elegant duft og smag som først virker let men senere viser sin ret kraftfulde eftersmag. En super olie. Leveres i flot gaveæske.

 

Kr. 85,-