Tobin James "Radiance" Chardonnay

Kraftig, elegant og fedmefyldt Chardonnay. Vinen har en krydret duft og smag af citrusfrugter samt melon, grape og banan.

 

Kr. 159,-

Tobin James "Notorious"

Cabernet Sauvignon

Kraftig, fyldig vin med let fadpræg. Herlige krydderier med duft af mørke modne bær. Intens eftersmag med let sødme. Vinen åbner sig flot hvis den dekanteres.

 

Kr. 179,-

La Crema Monterey

 Chardonnay 2010

Super lækker Chardonnay fra Californiens Monterey der er at Californiens køligste distrikter. Lækker cremet og frugtig med super elegant fadlagring – klassisk La Crema!

 

Kr. 189,-

La Crema Russian River Valley

Pinot Noir

En super lækker californisk Pinot Noir, som har flot dybde, lang eftersmag og fantastisk elegance. Starter krydret med flot frugt og afslutter med let klassisk californisk sødme.

 

Kr. 339,-

Guenoc Zinfandel

Dejlig kraftig og sødmefuld vin, med sødmefuld duft og smag af blomme og mørke bær.

 

Kr. 119,-

Petite Sirah Serpentine Meadow 2007 Langtry, Guenoc Valley

Her er tale om en VIRKELIG tæt og mørk vin, med masser af solbær, krydderier og lakrids. Vinen har kraftige tanniner og kraftig smag. En vin der passer til kraftige retter.

 

Kr. 379,-

Hartford Russian River Valley Highwire Zinfandel

Lavet på næsten 100 år gamle stokke.
Nærmest blæksort farve og med en rigtig "Zin"-næse iblandet hvid peber,brombær og kardemomme.
Meget koncentreret smag uden at være for sød med også med hvid peber,brombær, boysenbær og pæn markant tannin. En Zinfandel til den lange bane.

 

Kr. 439,-

Tobin James "Chateau Le Cacheflo"

Klassisk Tobin James stil produceret primært på Syrah, Sangiovese og Barbera. Tobin selv kalder den for Mediterranean blend og laver den egentlig lidt som en provokation - deraf navnet Cacheflo. Fyldig, krydret og med lang eftersmag hvor lidt eucalyptus og sødme kommer frem. Spændende blend som alligevel rammer både grill- og julemaden godt!

 

Kr. 129,-

Tobin James "James Gang Reserve" Zinfandel

Dette er virkelig en zinfandel, der vil noget. Meget frisk i frugten og sødmefuld afslutning med duft af brombær og blomme. I smagen er det frugterne boysenbær og blomme, der går igen, flot understøttet af tannin, dels fra fadlagringen.

 

Kr. 279,-

La Crema Monterey

Pinot Noir 2010

De kølige eftermiddags vinde i Monterey giver denne vin en virkelig flot mineralsk struktur. I vine er der noter af freske jordbær og lyse blommer, flot kombineret med behersket fadlagring.

 

Kr. 209,-

Guenoc Chardonnay

Frisk og sprød Chardonnay med let syre og elegant fedme, med en lækker frisk duft af bloster og æbler og flot ren frugt smag.

 

Kr. 109,-

Guenoc Meritage - Lake County

Spændende blend på cabernet sauvignon, petit verdot, merlot og cabernet franc. Typisk oversøisk frugt og kombination af let sødme fra frugt og fad. 
Dette understøttes af en elegant syre og bid som gør at vinen aldrig flader ud. Er man til oversøiske cabernet blends er denne vin lige i skabet.

 

Kr. 149,-

Old Soldier Road Proprietary Red 2006 Langtry, Guenoc Valley

Vinen er fuldmoden med intense aromaer af mørke blommer og tørrede aprikoser og med en let krydring.

 

Kr. 379,-

Hartford Lands Edge Pinot Noir

Pinot med stor fylde, masser af frugt og lang eftersmag. Vinen er stor og sødme fyldt og med mange forskellige nuancer af krydderier.
Hvis man er til de store kraftige oversøiske Pinot'er, sidder denne lige i skabet. Vil kunne nydes optimalt indtil 7-10 år fra høst.

 

Kr. 449,-

Tobin James "Ballistic" Zinfandel

Sødmefuld og kraftig vin, med duft af lyse rosiner, samt en frisk duft og smag af søde kirsebær og blommer. Smagen slutter af med lidt chili. Super flot vin til prisen!

 

Kr. 179,-

French Camp Vineyard Zinfandel 2009 Tobin James

I denne vin har Tobin James vist sit ypperste inden for Zinfandel. Dette er på en gang en Zin med masser af saft kraft og sødme, med både lyse og mørke frugter samt peber, lakrids og tobak i duften. I smagen går frugterne igen med en lækker blød frugt holdt flot på plads af en god elegance, syre og struktur, således at vine ikke bliver for tung og endimensionel .

 

Kr. 349,-

La Crema Russian River Valley Chardonnay

Dyb gylden farve og en duft med masser af citrus og fedme. Elegant kombination af syre, fed frugt og fad gør denne vin oplagt til fisken fra grillen på de lune sommerdage. Vellavet fadlagret chardonnay i topklasse.

 

Kr. 279,-

Guenoc Petite Sirah - California Range

Dyb mørk farve som nærmest er sort. Tæt kraftig duft af bær og krydderier. En kraftig vin med masser af struktur og power. Toner af mørke bær og let peber præg. 

Oplagt til grill og bøffer som kræver lidt modstand.

Har sin ungdommelige friskhed med let syre, men åbner sig hurtigt og bliver blødere. Spændende glas også i uformelle situationer.

 

Kr. 109,-

Guenoc Cabernet Sauvignon

Lake County

Klassisk californisk cabernet uden at det bliver for meget muskler. Har let tanin og tørhed og flot elegance med masser af nuancer. Frugten er kompleks med lang eftersmag som efterlader et let bid. En super mad vin til f.eks gris og lam.

 

Kr. 149,-

Hartford Russian River Valley

Zinfandely

Nærmest sort i glasset oser vinen af blåbær, solbær,lakrids og anis. Smagen er fed med søde nuancer, med runde, faste tanniner, der giver vinen rankhed og struktur, så den ikke bare bliver bamsefed. Super Zinfandel, man ikke bliver træt af.

 

Kr. 349,-

Hartford Stone Cote Chardonnay

Klassisk californisk cabernet uden at det bliver for meget muskler. Har let tanin og tørhed og flot elegance med masser af nuancer. Frugten er kompleks med lang eftersmag som efterlader et let bid. En super mad vin til f.eks gris og lam.

 

Kr. 499,-