Loxarel Sàniger Brut - Reserva

Indbegrebet af velproduceret Cava … fremstår SUPER ren i duften, med en næsten blød frugtighed og behagelig enkel intensitet.
Usædvanligt veldrejet og usædvanlig lang eftersmag.

 

Kr. 99,-

Bleasdale Sparkling Shiraz

Dyb mørkerød mousserende vin - med en kompleks smag af røde bær og krydderier. Lækker og frisk vin til friske kirsebær om sommeren eller grillet lam, kylling og pasta.

 

Kr. 139,-

Champagne Rosé, Veuve Doussot 

Produceret på 100% Pinot Noir af druer fra 20 år gamle vinstokke og lagret i 22 måneder på flaske. En sprød og frisk rose med let tørhed og god dybde. Masser af friske bobler og lette røde bær i duften som er understøttet af flot tørhed

 

Kr. 289,-

 

Roeno Matí Rosé - Spumante

Cantina Roeno har her lavet en meget lækker og fræk spumante Rosé. Et oplagt glas velkomstvin til enhver festlig lejlighed. Vinen er ikke kun en rosés farve, men smager også af røde bær, idet der er en elegant duft og smag af jordbær og hindbær. Vinen er tør uden dog at være for tør!  Vinen er produceret på druerne Corvina, Molinara, Rondinella der også er de 3 druer der typisk bruges i Amarone vin.

 

Kr.129,-

Loxarel "999" Brut - Rosat

Flot klar udfordrende farve. Masser af frugt i næse og i smag men skarpt holdt på plads af frugtsyren og det afstemte karboniske præg. Her er det i høj grad de ungdommelige frugtaromaer, som dominerer. En spændende, anderledes og HELT RIGTIG set Cava fra fremsynede folk med høje standarder.

 

Kr. 119,-

Champagne Grand Cuvée

Veuve Doussot

Grand Cuvée – 80%Pinot Noir – 20% Chardonnay. Produceret på druer fra 25 år gamle vinstokke og lagret I 36 mdr. I modsætning til Brut Tradition er der iblandet Chardonnay, hvilket især mærkes på en mere fed og kompleks stil. Her er lidt mere af det hele. Duft, smag og længde. En super Champagne med bred anvendelses mulighed og oplagt til mad.

 

Kr. 289,-

Roeno Matí - Spumante

Frisk ren stil med livlige bobler og indbydende duft af grønne æbler. Smagen er blød og afrundet med behagelig tørhed og elegant eftersmag. 

 

Kr.129,-

Champagne Tradition 

Veuve Doussot 

Brut tradition – 100% Pinot Noir Lavet på druer af 25 år gamle vinstokke og lagret i 24 mdr. Fremstår lys i farven med flotte bobler. Intens duft af grøn æble samt lette brødtoner. Smagen er elegant og kompleks med let god fylde og let tørhed

 

Kr. 259,-

Tilbud kr. 219,-

Champagne L - Veuve Doussot

Cuvée L – 100 % Pinot Noir. Meget lys i farven med flotte uendelige bobler. Utroligt elegant og nærmest afdæmpet stil. Dyrket på gamle økologiske vinstokke og lagres i 24 måneder på flaske. Fremstår frisk, elegant og alligevel enormt kompleks. Lang eftersmag og flotte bobler som varer ved. En klassisk tør Champagne med stramhed og lang levealder. Vingårdens topvin, der til og med er produceret på biodynamiske druer!

 

Kr. 489,-