top of page
IMG_6664_Final_LOW.jpg

PERFECTION VANDKARAFFEL

Perfection kendes på den karakteristiske skænkelinje, som går gennem alle glassene og giver serien et elegant og strømlignet udtryk, og det samme gælder for seriens vandkaraflen. De karakteristiske linjer skaber en god balance på Perfection vandkaraflen, både visuelt og funktionelt. Karaflen har en smal talje, som giver et godt greb til at holde og hælde vand. Vandkaraflen har en volumen på 1,1 liter og passer perfekt i køleskabsdøren uden at optage for meget plads. Brug den til vand tilsat en myntegren, til friskpresset juice eller farvestrålende smoothies på brunchbordet. Der hører tætsluttende låg til karaflen, så du nemt kan opbevare drikkevarerne kolde i køleskabet uden, at de tager smag.

437cad5c3104d26039ad8ad0d4931603b7476e3e.jpg

LÅG TIL VANDKARAFFEL

Låget er lavet af klar akryl og silikone og slutter tæt til Perfection vandkaraflen, så du nemt kan opbevare drikkevarerne kolde i køleskabet uden, at de tager smag. Skulle du miste låget, kan et nyt købes separat.

 

GLORIOUS

Med Glorious har Tom Nybroe designet en elegant vinserie til såvel daglig nydelse som finere borddækning, der giver fortidens optiske effekter et moderne udtryk og samtidig lever op til den korrekte behandling af vinen i glasset. Det store rødvinsglas giver rigelig plads til at udvikle og nyde de gode dråber. Hvidvinsglasset lader hvidvinen udfolde sig perfekt i glasset – og er samtidig velegnet til rødvine, der ikke nødvendigvis behøver en større overflade at udvikle sig på. Vandglasset kommer på stilk og fuldender den perfekte borddækning – et glas, der også er meget velegnet som et mindre ølglas.
Vinkaraflen er udviklet til at håndterer dekantering og iltning nænsomt og effektivt, så vinen bliver åbnet hurtigt - uden at blive stresset under processen. Den store åbning fører let og elegant vinen ned gennem det smalle punkt på karaflens hals, der slynger vinen rundt i et ultratyndt lag over hele karaflens inderside. Vinen bliver derved luftet blidt og flot på hele sin vej fra flasken til bunden af karaflen. Karaflens design sikrer, at vinen får en stor overflade at udvikle sig på, mens den indadgående bue i bunden gør karaflen nem at holde, så man let og elegant kan skænke vinen med kun en hånd.

RN3A9300_Final_4_LOW.jpg
RN3A9309_Final_Final_LOW.jpg

MUNDBLÆST GLAS

PERFECTION THE BOWL 1,4 liter

er skabt til store, kraftige vine, der udfolder deres potentiale med en effektiv iltning direkte i glasset. Glasset er designet til gode vinoplevelser og er det nyeste vinglas i Perfection-serien. Med en stor overflade i glasset har vinen de bedste betingelser for at udvikle sig fuldt ud og nå alle de fine smags- og duftnuancer. The Bowl er derfor det perfekte vinglas til komplekse og unge vine, der begge nyder godt af en effektiv iltning. En god gaveide – ikke mindst til ham,

der ønsker den fuldendte vinoplevelse.

perfection-the-bowl-klar-1-4-l-perfectio
perfection-the-bowl-klar-1-4-l-perfectio
perfection-the-bowl-klar-1-4-l-perfectio

Wine & Design - Bredgade 6 - 1260 København K. - tom@nybroemedia.dk - Tel. 53 603 602

bottom of page