Del Maestro Amarone della Valpolicella Classico, Monte Faustino     Kr. 829

Del Mastro Amarone er toppen af poppen hos Cantina Fornaser. 
Druerne til denne amarone bliver høste i september måned, og tørre frem til februar. Kun de bedste af druerne bliver udvalgt til denne vin, der i øvrigt kun produceres i udvalgte årgange.
Efter endt gæring lagre vinen i 48 måneder på fad, og derefter endnu et år på flaske, før dette fantastiske glas vin er klar til at blive serveret.
I smag og duft finder du intense nuancer og indbydende duft af røde frugter og krydderier, kanel, chokolade, vanilje og kaffe. Vinen er intens, men alligevel elegant og indsmigrende, med en flot syrebalance som ikke finde i mange amaroner.

Årgang 2010

Område Valpolicella

Vintype Rødvin

Druer 70 % Corvina and Corvinone Veronese vine: 20 % Rondinella 10 % Sangiovese Croatina and Oseleta

Alkohol 16,5

Rutherford Cabernet Sauvignon, Foley Johnson, Napa Valley     Kr. 779

Stor og flot Cabernet Sauvignon, fra det klassiske Rutherford distrikt i Napa Valley, med duft af brombær, krydderier og fadnoter. Vinen er fyldig med smagsnoter af sorte frugter som bl.a. brombær og solbær. Vinen har stadig lidt tanniner, så en god luftning eller åbning dagen før (det bedste resultat) anbefales, men så kan den også sagtens drikkes nu. 
Vinen er produceret på 85 % cabernet sauvignon og 15% merlot. Vinen er lagret på franske fad i 19 måneder, hvoraf 35% af fadene er nye. 

Årgang 2012

Område Rutherford, Napa, Californien

Vintype Rødvin

Druer 85 % cabernet sauvignon og 15% merlot

Alkohol 14,5

Brunello di Montalcino i Poggiarelli DOCG     Kr. 419

Superflot og rank stil med god dybde og balance. Kraftig duft med lang kompleks smag hvor krydderier og mørke bær kommer flot frem. Spændende vin til lagring. 

Årgang 2010

Område Toscana

Vintype Rødvin

Druer 

Alkohol 14,5

Les Cailloux Dorés, Chateauneuf du Papa,    Kr. 329

Denne økologiske Chateauneuf er flot rubinrød i farven. I duften er der nuancerne af røde bær, og let fadlagring. Det er en dejlig saftig smag hvor nuancerne af af røde bær, hindbær og blommer går igen,

men vinen har også nuancer af engelsk lakrids, skovbund og læder. 

Årgang 2015

Vintype Rødvin

Druer Grenache, Syrah og Mourvedre

Two Sisters Chardonnay, Santa Rita Hills, Californien     Kr. 309

Druerne til Two Sisters chardonnay kommer fra de bedste rækker i Courtney’s Vineyard i Santa Rita Hills der er beliggende i Sante Barbera distriktet.
Dette giver en flot, elegant og kraftig Chardonnay med mineraltiet og elegant fadlagring som understøtter frugten og giver en let fedme, med klassike europæiske noter.

Årgang 2012

Område Santa Rita Hills, Californien

Vintype Hvidvin

Druer Chardonnay

Alkohol 14,3

Pegasus Bay Sauvignon/Semillon, Waipara, New Zealand     Kr. 199

Delvist fadlageret, med blød duft af hyld og flint fint afrundet med en anelse sødme. Semillion gør i denne vin at der er mere længde og dybde i eftersmagen samt godt lagrings potentiale. Fantastisk madvin som godt kan klare marineret eller spicy fisk.
Denne vin har modtaget den højeste score for nogen New World Sauvignon Blanc baseret vin, nemlig 95 ud af 100 Parker Point.

Årgang 2013

Område Waipara

Vintype Hvidvin

Druer Sauvignon Blanc og Semillon

Alkohol 14,5

Wine & Design - Bredgade 6 - 1260 København K. - tom@nybroemedia.dk - Tel. 53 603 602