En stor mad- og vinoplevelse

hvor brødrene Lars og Tom Nybroe fra Wine & Design vil føre det udvalgt selskab gennemen en udsøgt aften i hjertet af København.
Kokketeamet bestående af Rida Berri og Michelin kokken Søren Westh vil stå for at servere en spændende 5 retters menu, der suppleres med de 6 udvalgte vine fra vinpakken her på siden.

Vi kommer godt rundt i verden og skal smage mange kendte vine. Hvidvine: Pegasus Bay Sauvignon Blanc fra New Zealand. Two Sisters Chardonnay fra Santa Rita i Californien Nord for San Francisco. Rødvine: Les Cailloux Dorés, Chateauneuf du Pape fra Rôhné i Frankrig. La Mannella, Brunello di Montalcino fra Toscana i Italien. Rutherford Cabernet Sauvignon fra Foley Johnson i Napa Valley Californien. Del Maestro Amarone fra Veneto i Italien, det ypperste Monte Faustino kan præstere.

Den store mad- og vinoplevelse starter på en aftalt dato kl. 18:30, hvor der bydes velkommen i Wine & Design's Showroom i Bredgade. Aftenens menu og vine præsenteres sammen med aftens øvrige program.

Tom Nybroe fortæller lidt om de udvalgte vine mellem retterne, hvor vi også kommer ind på emnerne omkring korrekt behandling af vinen, og hvilke glas vi benytter til de forskellige vine m.m. Aftenens vine serveres i Perfection vinserien, designet af Tom Nybroe - bl.a. også det 59 cl. Perfection vinglas, som hver deltager får udleveret 6 stk. af ved aftens afslutning.

Eksklusivt arrangement - kun 16 pladser.

Meld jer til vinsmagning fredag den 9. feburar 2018 på tom@nybroemedia.dk 

Pris pr. deltager kr. 1.500,- 

Wine & Design - Bredgade 6 - 1260 København K. - tom@nybroemedia.dk - Tel. 53 603 602