PREMIUM SKÆNKEPROP

I samarbejde med Rosendahl er Tom Nybroe aktuel med en  multifunktionel vinskænker, der giver vinelskere

det perfekte værktøj til håndtering af vinen fra flaske til glas.
Proppen ilter og dekanterer under skænkningen og er skabt i stilrent stål, der giver serveringen høj hygiejne og designfaktor.

PERFECTION COCKTAIL

 

Med Perfection cocktailglas fortsætter Holmegaard i det professionelt inspirerede formsprog og præsenterer nu det ultimative cocktailglas. Glassets stærke stilk og behagelige drikkekant gør cocktailen nem at styre og smage på, og den voluminøse overflade gør samtidig glasset til den perfekte ramme om alt fra Strawberry Daquiris til en Cosmopolitan.

 

Ligesom de øvrige glas i Perfection-serien har cocktailglasset også multifunktion. Elegant til spændende cocktails, flotte champagne anretninger og yderst anvendelig til forretter, desserter og isanretninger, som med fordel sættes op på en appetitlig piedestal i de høje glas og pryder enhver borddækningen sammen med de øvrige Perfection glas. 

PERFECTION SNAPSEGLAS

 

Sæt snapseglasset fra Tom Nybroes Perfection serie i køleskabet en halv times tid inden du serverer en iskold, frostet snaps til frokosten. Det elegante langbenede snapseglas har Perfectionseriens skænkelinje, der tillader en gavmild snaps på 5,5 cl.

Glasset er lige så velegnet til italiensk limoncello eller anden likør som afslutning på en god middag. 

PERFECTION COGNAC

 

Perfection Cognacglasset, som Tom Nybroe skabt for Holmegaard, giver en god cognac den korrekte behandling og servering,

den fortjener. Der er kort vej fra stilk til kumme, hvorfra de gyldne dråber langsomt opnår den rigtige temperatur via varmen fra din hånd. Skænkelinjen, der er seriens vartegn går naturligvis igen i glassset som et flot designelement, der samtidig viser hvortil den korrekte opskænkning går.

Wine & Design - Bredgade 6 - 1260 København K. - tom@nybroemedia.dk - Tel. 53 603 602