Valdivieso - Varietal Cabernet Sauvignon

Flot kompleks frugt i duften med hindbær og jordbær som bærende noter. Kraftfuld smag som er kompleks og oplagt til mad.

 

Kr. 69,-

 

Pago Del Vicario - Petit Verdot

Rosado

Fantastisk farve - fantastisk aroma ! Markant anderledes rosé, meget stofrig, fyldig og med anlæg til fedme. En druesort som næppe tidligere er set som rosé på disse kanter, men utrolig vellykket og en ny dimension til emnet.
 

Kr. 94,-

Grant Burge Benchmark Rosé

Meget lækker frugtig næse med hindbær og rabarber. I smagen dominerer hindbær- og jordbærnuancer i den forholdsvis kraftige rosé med lang eftersmag. Lavet på shiraz og oplagt til mad.

 

Kr. 89,-

Roeno Matí Rosé - Spumante

Cantina Roeno har her lavet en meget lækker og fræk spumante Rosé. Et oplagt glas velkomstvin til enhver festlig lejlighed. Vinen er ikke kun en rosés farve, men smager også af røde bær, idet der er en elegant duft og smag af jordbær og hindbær. Vinen er tør uden dog at være for tør! Vinen er produceret på druerne Corvina, Molinara, Rondinella der også er de 3 druer der typisk bruges i Amarone vin.

 

Kr.129,-

Domaine de Montmarin, Rosé 

Sart lysrød farve og let mineralsk stil med flotte toner af røde sommerbær. Let syre og elegant tørhed i afslutningen.

 

Kr. 89,-

Champagne Rosé, Veuve Doussot 

Produceret på 100% Pinot Noir af druer fra 20 år gamle vinstokke og lagret i 22 måneder på flaske. En sprød og frisk rose med let tørhed og god dybde. Masser af friske bobler og lette røde bær i duften som er understøttet af flot tørhed

 

Kr. 289,-