Spring Creek Sauvignon Blanc

Flot struktur og renhed i både duft og smag. Frisk stil med let tørhed og alle de klassiske toner som kan nævnes fra New Zealand.

 

Kr. 94,-

Elephant Hill The Phant 2009

Oversøisk Bordeaux blend med flot balance mellem fedme, kompleksitet og elegance. Fyldig duft af mørke skovbær og lang eftersmag som er forholdsvis kompleks.
New Zealand formår sjældent at lave så komplekse vine i dette prisleje og Le Phant fremstår derfor som særdeles god ”Value for money”. 

 

Kr. 159,-

Elephant Hill Syrah 2009 Reserva Hawke's Bay

Elegant Syrah med lette toner af fad i både duft og smag. Duften lover et godt glas vin, farven indbydende mørk og smagen superflot med brombær og krydderier som dens klassiske træk.
Dette er nok det bedste New Zealandske Syrah vi har smagt – og vinen er ikke færdig med at udvikle sig! 

 

Kr. 279,-

Josef Chromy, Vintage 2008

Tasmanien

Vinen har en tør duft med citrus og gærnoter. Smagen er cremet, frisk og tør med undertoner af grønne æbler. Den har en ristet smag med undertoner af rugbrød og gær, der dels fremkommer fra fadlagring, men også fra lagringen på flaske.

 

Kr. 209,-

Hunters Sauvignon Blanc

Frisk og super sprød hvidvin med god mineralitet og klassiske undertoner af stikkelsbær. Intens eftersmag med flot balance. Mere anerkendt og klassisk Marlborough Sauvignon Blanc er svært at finde.

 

Kr. 149,-

Elephant Hill Syrah 2010, Hawke's Bay

Hawkes Bay er et af de få steder I New Zealand man kan dyrke Syrah, og new zealandsk Syrah er stilmæssigt tættere på den franske Syrah end den australske! I denne vin har du en klassisk duft af mørk chokolade, solbær og lakrids. I smagen er modne mørke bær og lette krydderier. 

 

Kr. 179,-

Pegasus Bay Sauvignon/Semillon

Delvist fadlageret, med blød duft af hyld og flint fint afrundet med en anelse sødme. Semillion gør i denne vin at der er mere længde og dybde i eftersmagen samt godt lagrings potentiale.

 

Kr. 189,-

Josef Chromy, Chardonnay

Tasmanien

I årgang 2011 hjemtog denne Chardonnay en Decanter Avard som bedste Chardonnay i sin klasse. Årgang 2013 er samme stil og kvalitet. Vinen har en lækker frisk og cremet duft med toner af grapefrugt, vilde blomster og nektariner og undertoner af valnødder. Smagen er flot balanceret med tilpas syre, citrus, nektarin og fersken, holdt godt på plads af en let toastet fadlagring.

 

Kr. 179,-

Hunters Pinot Noir

Dejlig duft af Pinot Noir, med en anelse af kirsebær og lidt krydderi i duften - God fyldig i smagen, her går krydderiet igen i form af lidt sort peber, dejlig lang og meget behagelig eftersmag, igen med lidt krydderi.

 

Kr. 159,-

Elephant Hill Pinot Noir 2011

Central Otago

Klassisk Pinot Noir fra New Zealands køligste distrikt. Vinen er elegant, saftig og indsmigrende med duft og smag af mørke kirsebær. Smagen er klassik Pinot Noir med noter af kirsebær og krydderier.

 

Kr. 199,-

Pegasus Bay Maestro

Bordeaux stil fra Pegasus Bay. En vin der har sin stærke side på elegancen frem for kraftfuldheden. Duft og undertoner af hindbær, solbær og chokolade. Gode tanniner og super kælder potentiale.

 

Kr. 309,-

Josef Chromy, Pinot Noir

Tasmanien

Dette er Josef Chromy top Pinot Noir, der er lavet af håndplukkede druer og. I duften er der mørke kirsebær og søde røde bær med let krydret toner. 

Smagen er lækker rund og cremet med mørke modne bær og lækre tanniner. 

En yderst vellykket Pinot Noir.

 

Kr. 179,-