VIN 50 cl.

Et stort og flot glas til perfekt og elegant skænkning af den korrekte mængde vin, som i øvrigt svarer til ca. en genstand. Giver en god balance og en flot stor overflade til videreudvikling af vinen i glasset. Ca. 6 glas på en flaske.

STOR OVERFLADE, STOR NYDELSE

Det drejer sig om marginaler. Eller det der er mindre. Det er den nøje afstemte afstand fra glassets åbning til skænkelinjen, der gør Perfection til en flot præstation i vinrigtig anatomi. Forholdet mellem væskemængde, overflade og åbning er minutiøst udregnet i hvert enkelt glas, så vinens dampe får optimale betingelser for cirkulation. Det handler om at vise størst mulig respekt for vinens følsomhed. Om at skabe den perfekte balance mellem duft og smag. Om kærligheden til det sublime.

 

TERAPI FOR KRAFTIGE VINE

Stor Rød er ren terapi for store og kraftige vine, der kræver rum og højt til loftet for virkelig at realisere sig. Her er luft til udviklingen af den fyldige smagsoplevelse. God plads til en effektiv modningsproces direkte i glasset, fordi den brede diameter giver de bedste vilkår for iltning. Oplev hele vinens repertoire udfolde sig i Stor Rød. Duft til bouqueten og smag på skønheden. Det bliver en uforglemmelig gastronomisk aften.

Wine & Design - Bredgade 6 - 1260 København K. - tom@nybroemedia.dk - Tel. 53 603 602