Grant Burge Benchmark Chardonnay

Benchmark Chardonnay er en frisk hvidvin med let tørhed. Duft af fersken og melon. Smagen er 'cremet' med toner af frugterne og en lang flot eftersmag.

 

Kr. 89,-

Grant Burge Filsell Shiraz

Super elegant, silkeblød, masser af finesser, meget lang eftersmag. Måske den mest kendte vin fra Grant Burge, og et skole eksempel på hvordan gamle Barossa shiraz planter skal smage.

 

Kr. 239,-

Grant Burge Shadrach Cabernet 2005

Grant Burge´s top Cabernet er på en gang stor fyldig og krydret, kombineret med en utrolig elegance. Har en let syre og forholdsvis tør stil. Langt lagringspotentiale hvor flere og flere nuancer kommer frem.

 

Kr. 359,-

Paxton Chardonnay

Delikat duft af melon og fersken med toner af vanilje fra egetræet. Duften går igen i smagen tilsat lidt tropiske frugter og ristet eg. Lang forfriskende eftersmag.

 

Kr. 219,-

Salitage Pemberton 2007

Cabertnet Sauvignon

 

Kr. 199,-

Hentley farm, caretakers Shiraz

Smigrende elegant og frisk frugt er kendetegnet på denne vin. Har en god dybde og lette toner af både eucalyptus og solbær. Har en god kombination af lethed og traditionel australsk power.

 

Kr. 149,-

Josef Chromy, Vintage 2008

Tasmanien

Vinen har en tør duft med citrus og gærnoter. Smagen er cremet, frisk og tør med undertoner af grønne æbler. Den har en ristet smag med undertoner af rugbrød og gær, der dels fremkommer fra fadlagring, men også fra lagringen på flaske.

 

Kr. 209,-

Grant Burge Benchmark Rosé

Meget lækker frugtig næse med hindbær og rabarber. I smagen dominerer hindbær- og jordbærnuancer i den forholdsvis kraftige rosé med lang eftersmag. Lavet på shiraz og oplagt til mad.

 

Kr. 89,-

Grant Burge The Holy Trinity 2010

The Holy Trinity er en kraftig vin med duft og smag af kirsebær, engelsk lakrids samt sødt træ.
En absolut klassiker fra Grant Burge og har konkurrence til europæiske typer. Lavet på Shiraz, Grenache og Mourvedre.

 

Kr. 239,-

Paxton AAA 2011, Shiraz/Grenache

Klassisk australsk blanding fra McLaren Vale i Sydaustralien. Vinen er kraftig men elegant og har dyb mørkerød farve med lilla kanter og kompleks krydret frugt. God struktur og lang eftersmag.

 

Kr. 169,-

Paxton Jones Block Shiraz

Duft af violer, modne blommer og mørke kirsebær med undertoner af hindbær. Velafbalanceret vin med smag af hindbær, chokolade, vanilje og krydderier. Blød tannin og meget lang eftersmag. Kraftfuld og elegant på samme tid og en super lækker vin. Bio-dynamisk vin.

 

Kr. 259,-

Salitage Pemberton 2007

Pinot Noir

 

Kr. 199,-

Hentley Farm, Dirty Bliss Grenache/Shiraz

Forholdsvis kraftig vin som dog bevarer sin elegance. Duft af jordbær og hindbær.

I smagen er der en komplekse mørke frugter og lidt chokolade.

 

Kr. 149,-

Josef Chromy, Chardonnay

Tasmanien

I årgang 2011 hjemtog denne Chardonnay en Decanter Avard som bedste Chardonnay i sin klasse. Årgang 2013 er samme stil og kvalitet. Vinen har en lækker frisk og cremet duft med toner af grapefrugt, vilde blomster og nektariner og undertoner af valnødder. Smagen er flot balanceret med tilpas syre, citrus, nektarin og fersken, holdt godt på plads af en let toastet fadlagring.

 

Kr. 179,-

Grant Burge Benchmark Shiraz

Duft af sort peber og krydderier med toner af hindbær og kirsebær. Blød, men samtidigt kompleks smag af modne røde bær og krydderier. Klassisk australsk shiraz på højt niveau.

 

Kr. 89,-

Grant Burge Abednego

Grant Burge Abednego er storebroderen til The Holy Trinity. Her er tale om en mørk, kraftig og intens vin med masser af bærfrugt i duft og smag. Dette er kombineret med en flot elegance.

 

Kr. 399,-

Paxton Quandong Shiraz 2010

Det er en vin udelukkende fra én vingård, og den er lavet på druer dyrket efter biodynamiske principper. En næse med masser af mørke frugter og varme. Der går igen i smagen sammen med let sødme, lidt chokolade, engelsk lakrids og lidt pebermynte. Blød og indsmigrende eftersmag med bløde taninner.

 

Kr. 209,-

Salitage Chardonnay 2004

Flot sammenhæng mellem duft og smag. Toner af fad med en utrolig elegance. Lang ren eftersmag hvor bla. æbler og en smule vanille kommer frem!

 

Kr. 199,-

Bleasdale Frank Potts Blend

Kraftig, koncentreret og elegant med masser af frugt og elegante nuancer af fad. Kølig Bordeaux stil.

 

Kr. 199,-

Bleasdale Sparkling Shiraz

Dyb mørkerød mousserende vin - med en kompleks smag af røde bær og krydderier. Lækker og frisk vin til friske kirsebær om sommeren eller grillet lam, kylling og pasta.

 

Kr. 139,-

Josef Chromy, Pinot Noir

Tasmanien

Dette er Josef Chromy top Pinot Noir, der er lavet af håndplukkede druer og. I duften er der mørke kirsebær og søde røde bær med let krydret toner. 

Smagen er lækker rund og cremet med mørke modne bær og lækre tanniner. 

En yderst vellykket Pinot Noir.

 

Kr. 179,-

Grant Burger - 10 Year Old Tawny

Kraftig portvinstype med masser af frugt og god sødme. Lang blød eftersmag som er meget intens. 

 

Kr. 219,-